söndag 31 mars 2013

Sorgligt och glatt

Hej igen och glad påsk! I dagens inlägg skulle jag vilja passa på att sörja lite. Det är nämligen så att Richard Griffiths, som spelade Vernon Dursley i Harry Potterfilmerna har gått bort. Ingen kunde ha gjort rollen bättre än han gjorde! Det är alltid sorgligt när någon som man känner till lämnar oss, så därför vill jag att vi alltid ska komma ihåg honom som den fantastiska skådespelare han var!




 
 
R.I.P







Det glada idag är att Robbie Coltrane, som spelar vår underbaraste Hagrid i filmerna, nyrligen fyllt år! Igår närmare sagt! Så jag vill passa på att fira honom som den bästa Hagrid någonsin! Grattis!







måndag 25 mars 2013

Lite mer pyssel...

Hej igen! Jag har tydligen kommit in i en pysselperiod, så jag har gjort en besoarlåda för mina besoarer. Kommer även göra en advanced potion makingbok som jag visar upp senare, men såhär blev mitt senaste verk ;)



lördag 23 mars 2013

Egen Fjäderpenna!

Hej igen och förlåt för min passivitet, lovar att jag ska skriva mer nu i framtiden.
Men det som jag egentligen skulle berätta idag var att jag gjort en egen fjäderpenna! Igår eftermiddag när jag kom hem från skolan så kom jag inte på någonting speliellt att göra, så jag satte igång att pyssla lite. Som ni säkert har sett i ett tidigare inlägg så har jag inspirerats av Vilerias grymt coola fjäderpennor och såhär blev resultatet: